logo

Catálogo Bibliográfico

79-A v.2

Nagy, Steven
  CITRUS science and technology / edited by Steven Nagy, Philip E. Shaw, Matthew K. Veldhuis [LIB]. -- Westport (Irlanda) : The AVI Publishing, 1977

  Tomo I: Nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulation ; Tomo II: Fruit production, processing practices, derived products and personnel management

  1. 79-A 2. FRUTAS CITRICAS 3. CITRICOS-SUBPRODUCTOS 4. CITRICOS-VALOR NUTRITIVO 5. CONTROL DE FRUTAS I. Shaw, Philip E. II. Veldhuis, Matthew K.

  (1) Inv.: 011800 S.T.: 79-A v.2 ; (1) Inv.: 011837 S.T.: 79-A v.1

  Visualización de Monografía
U. Info.
(1) [1]
Tipo de Material
(LIB) LIB
Título
CITRUS science and technology / edited by Steven Nagy, Philip E. Shaw, Matthew K. Veldhuis
Lugar
Westport (Irlanda)
Editorial
Fecha de Publicación
1977
Notas
Tomo I: Nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulation ; Tomo II: Fruit production, processing practices, derived products and personnel management
Fecha de Alta
18/04/1997 19:04:53
Número de Registro
8816
2 Ejemplares
U. Info. Inventario S.T. / Ubicación
011800 79-A v.2
011837 79-A v.1
E-mail: biblioteca@uccuyo.edu.ar
Tel.: (+54) (264) 4292333
Horarios de atención al público
Lunes a Viernes: Mañana: 7:30 hs. a 20:30 hs.

Formulario para Solicitud de Material

Nagy, Steven
CITRUS science and technology / edited by Steven Nagy, Philip E. Shaw, Matthew K. Veldhuis [LIB]. -- Westport (Irlanda) : The AVI Publishing, 1977

Tomo I: Nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulation ; Tomo II: Fruit production, processing practices, derived products and personnel management

1. 79-A 2. FRUTAS CITRICAS 3. CITRICOS-SUBPRODUCTOS 4. CITRICOS-VALOR NUTRITIVO 5. CONTROL DE FRUTAS I. Shaw, Philip E. II. Veldhuis, Matthew K.

(1) Inv.: 011800 S.T.: 79-A v.2 ; (1) Inv.: 011837 S.T.: 79-A v.1
Solicitante: